Pages

Wednesday, September 17, 2008

No Title..hik hik...

Saje je taruk gambo kete aku nih....hehe... 1st nak wish tq kat shem sebab tolong tukar blogskin aku nih.. yang sblum nih dah rosak... tak tau lah nape... itu yang terbengkalai blog nih... teruk tul lah owner blog nih..sabotaj blog aku yang sangat best nih....

ermmm... takde idea lah nak tuli pape.. lagi pun ade keje sket nih... nanti petang sket2 aku update lagi (Leh caya ke?? )

13 comments:

[mohamadtahir] [mz] said...

tingin nk nek waja:-"

Oyin said...

ceh!!
kata xmo update sbb skin x lawa??
*gelak setan*

Padli said...

mat tahir~ dah tu mai Kl tak gtau aku..huh....


oyin~ kadang =2 terliur gak tgk..hahah....

^^CoMeL^^ said...

yela tue ptg nnt apdet:-"
ko punye ptg tue mesti jadik bulan depan:|

padli said...

toke dadih~ wahwah wah.. sedapnya berbicara..aku tengah cari idea lah nhi....

^^CoMeL^^ said...

kata mo citer pngalama minum teh basi :-"
*gelak setan*

(o_0) said...

eh eh ade org wish tengs :">

welkam welkam.. tp keje aku lom selesaikannnn..

saba jelah aku :((

upah lom kasik lg nieh :-w

aah stuju dianye ptg ptg tu bersamaan ptg 4 bulan akan dtg :|

=))

Padli said...

Korang nih kan mmg tak appreatiated ape yang aku wat huh...


mel~~ nanti lah..kan aku ckp petang....


shem~nant aku bankin k... ko nak wape...32 hengget kan..hahah.... mmg lah ko wat blog nih..tapi tak lawa [-(

blur " ~ " specky o_O said...

wahhh....semenggah sket aku tgk blog ko ni 8->

kalo x salu aku masok nek juling bijik mate aku ni @-)

isONE7 said...

alahai...ko mmg mls update blog. asyik nak salahkan skin aje :-"

Padli said...

olyn~ wei blog aku nih mmg smart dulu kini dan slamanya lah.... ko je juling...


isweng~~ aku rajin lah.. tapi aku ade blog lain:-"

Padli said...

olyn~ wei blog aku nih mmg smart dulu kini dan slamanya lah.... ko je juling...


isweng~~ aku rajin lah.. tapi aku ade blog lain:-"

bAby_bEe said...

:D kadokkk....