Pages

Wednesday, September 24, 2008

Raya


Raya oh raya.... hihi... sangat excited lor mau balik kampung.... tak sabar mau tgk Boy aku nih pijak taik lembu atas jalan kat kampung...hahah.... uwaaa... nnt hari2 kene basuh....
Smalam balik keje aku dah g servis dah dia... Tukar minyak Itam, Oil Filter..Tambah air bateri... betul kan tangki air wiper yang dah nak jatuh...cek wirering cucuh okok..cek brek... seme 10 hengget je upah..hihihi... bengkel kawan2 je... Lepas servis... trus balik opis basuh kat Basement.. dah kilat seme simpant kat Paking.. balik nek moto... aku nak simpan dia sampai jumaat.. 2-3 hari nih ulang alik nek moto je... sayang dah basuh..huhu...
Doakan aku selamat sampai di kampung halaman ku bersama Family tercinta... Lain2 cinta lupakan dulu....FAMILY FIRST....

4 comments:

kunang-kunang said...

moge selamat pegi & blk
jgn lupe ole ole yeeee
=)

bAby_bEe said...

woit... sak8 mata aq tengok blog ko nihhh :-w apa kaler macam tu #-o


dok ~ aq pon nak ole2 :((

itor said...

Kalau tetikus.. nak bezakan jantan betina kite tengok pad dia. mouse yang x pakai pad (alas) tu jantan dan yang pakai pad tu betina.

Kete ko plak pakai skirt.. tukar nama laa wey.. Jangan panggil "boy".
Pangill "GirlGirl"..

Hahuhauahuahuahau!!!

(o_0) said...

cam geli jek 'boy' :-&