Pages

Monday, June 23, 2008

Basi

Yaaaa Allaaahhh...
Lamanya tak update.. dah hampir lupa dah blog aku nih... aku pun tak tau nak cita pe.. padahal malam2 hari2 on9 kat umah... lagi pun kebelakangan nih takde mende best pun nak cita... yang penting aku dah duk Putrajaya yang tak best nih... nak g KL pun dah mcm malas... nak cari makan pun dah susah... takpe lah slow2 lah aku kene sesuaikan diri... but t way lepas duk sini aku leh save 200-300 sbulan tuk duit minyak.. dulu aku ulang alik hampir 70 KM sehari.. skrang dalam 10 KM je... sewa pun tak byk beza.. Just 150 je 1 kepala..duk 3 orang gak... lagi selesa... Bab umah nih aku lagi suka sini.. tapi lokasi putrajaya nih aku tak suka..jauh ngan KL:((

8 comments:

(o_0) said...

muahahahah pe ni taip KM KM ni..ko wnedu KM eh :|

=))

byk tu saving ..leh a kawen thn dpn kannnnnnnnnnn da lmbt da umo ko ni :-"

*aku xpe mude lg :"> *

Intan said...
This comment has been removed by the author.
Oyin said...

dh dok ptjaya tu...dtg lerP9 jmpe aku [-(
*bwak laptop skali*

idazgirl said...

dh jauh ko duk...:-<

isONE7 said...

meh dtg shah alam meh...lepak2 ngan aku. buleh borak pasal bedah ulam raja. muahahahhaa....

[mohamadtahir] [mz] said...

sejauh mana pn ko dok...janji dekat ngan hati...!!

Madir said...

jgok punyer jgok dh bulan 8 ni bro...lama tul x update..

ni 1st time aku komen..hr lain aku tgok n bace jer..kekkekke

bAby_bEe said...

wendu kat budak nihhh