Pages

Monday, March 23, 2009

SHAH ALAM - IKEA

SHAH ALAM - IKEA


Smalam saya n mu Fiance pegi kenduri kawen kawan nya di Seksyen 20 Shah Alam. Perjalanan mengambil masa 40 minit aje.. kami tak sesat pun sebb sebelum pegi tempatnya sata dah ushar di Google MAps dah siap2... so takde masalah... settle je majlis kahwen...perut pun dah kenyang... Ape lagi ronggeng lah :)) kami nak gi IKEA..dah lama tak ushar IKEA nih... last tahun lepas kot..huhu... pegi sana pun ingat2 lupa..sempat gak lah terlepas kat terowong lepas IKEA tuh... takpe..U-Turn tak jauh pun..hehe... Sampai IKEA jalan jem giler... di fikir2 kan "nape lah ramai sangat manusia nih???" upenya ari nih 22.3.2009 ari last SALE kat sana...
Tapi kami nih tak beli pe sangat... just ushar2 perabut sana sambil angan2 nak hias umah nnt ala2 swiss:)) berangan je skarang... nak wat cam ni camtu..(Dibah lah tu..heheh) takpe...ade wit kita wat k;) sambil ushar2 perabut jumpa lak sket2 mende nak kasi cenderahati tuk majlis resepsi kami nnt... n cik Dibah nih beli stand lamp..lawa gak..murah je... dengar2 cita dah pasang dah kat umah dia.... tak sabar tul...hehehe...



5 comments:

(o_0) said...

wahhh dah siap nk beli brg utk umah tuhhhh..

aku nk adiah spesial taw time resepsi :-"

fadli said...

aku kasi sama rata je... kalo datang malam masa buka adiah aku kasi pembalut:>

Anonymous said...

ape kata kasik je adiah yg org kasik ko tu.. hahahahha

tinie said...

wahhh..

hmmm singgah sat cni..baca cte bahagia kawan aku neh..heh :D

Hanya Aku Sorang said...

xjumpa ko pn? aku 3 jam lebih dalam tu... sakan shoping.. ngee...