Pages

Tuesday, March 3, 2009

Airasia

(Click untuk Tumbesaran)

salam smua...

Baru mlm tadi aku post blog nih... kene time rajin kan... yelah ..aku nih bukan jenis suka menaip..dah lah 1 1 taip....hehe... sbnarnya nak cita nih..pagi2 tadi aku masuk ofis.. bukak2 email ade msg dari Airasia.com.. RM 1 to selected destination... ape lagi... aku cek lah tiket balik kampung seperti yang aku rancangkan... masuk destination n date tiba2 je ade tiket RM1 tu... pelagi.. booking jelah... pegi balik KL-K.TRG baru 62 hengget.. sape taknak beb.beli tiket bas pun dah RM38 dah skrang sehala..pergi balik pun dah 78 . nak pegi KL lagi naik train..kalo flight nih takpe..Putrajaya kan dekat je ngan LCCT (15 minit je) ..hahah rezeki aku lagi lah nih... 2 minggu lepas aku dah booking ke Bali pd 24-28 Jun RM88 je pergi balik tuk seorang, tapi aku beli tu 2 orang..hehe... "ngan sape tuh" RAHSIAAAAAAAAA haha...

harap2 ade lagi rezeki aku jalan2 lagi... betul lah tagline Airasia nih"Now Everyone can Fly" aku dah sampai Bangkok, Langkawi, Tawau, Terengganu (tak terkira bape kali dah) yang penting aku akan sampai ke Krabi, Thailand 1 hari nnt..hehe...

2 comments:

Anonymous said...

mau ikot pegi krabi... ^____^

(o_0) said...

kita tgok sape sampai dlu... muahahahah.. tp best ke krabi???

bile ah airasia nk wat g holland.. huwaaa...

erk!!

pape pon insyaallah aku sampai bali dlu sblm ko .. ngeee