Pages

Tuesday, March 3, 2009

Sipadan Mabul Trip


Sipadan Mabul n Kapalai Island Trip

malas nak cita panjang sangat sebb dah basi... ni trip aku 2 minggu lepas.. aku gi jalan2 Tawau, Semporna, Mabul Sipadan n Kapalai Island... ni adalah tempat idaman aku slama nih.. tapi ade beberapa part yang aku terkilan masa nih.. tapi takpe lah....
sesuai ngan theme blog aku nih..ala2 beach n island...aku mmg peminat pulau2....sangat tenang, damai, sunyi, indah n penuh kedamaian... that y aku dah sampai ke beberapa pulau dah kat malaysia nih... antaranya..Pulau Kapas, pulau Redang, pulau Perhentian, Pulau Pangkor, Pulau langkawi, Pulau mabul Sipadan nih, Pulau Kapalai n Pulau Pinang...huhu
ari tuh tak sempat nak update... agak malas..nak kata busy tak lah sangat...huhu...
disini aku nak jamu kan korang gambo2 aku kat sana.. nilailah sendiri mcm mana sana... nak cita pun tak tercerita betapa cantik n indahnya ciptaan Allah....


















Harap2 takde yang jeles...lalallaaaa......

6 comments:

(o_0) said...

jum g lagik.. ade benda yg tak tetunai... tp tgu nnt g ko bwk partner la .. lalalala..

blur " ~ " specky o_O said...

bestnye 8->

Mr Naim said...

pehh...best nyer....nie yang mengubah plan aku daripada berhoneymoon di Hong kong ke Sipadan..layan2!huhu..Air kat situ memang jernih ker??

Mr Naim said...

pehh...best nyer....nie yang mengubah plan aku daripada berhoneymoon di Hong kong ke Sipadan..layan2!huhu..Air kat situ memang jernih ker??

Fadli said...

shem~~ nanti aku akan gi lagi :-"

olyn~~ mmg best pun kalo aku ade:-"


naim~~ lawa giler sini...siyes tak rugi duit labur gi tempat nih... ke 3 tercantik didunia lautnya....

cikdibah said...

sebenarnya..saya sangat jeles...tapi wat taktau je~