Pages

Thursday, August 27, 2009

UPDATE!!!!!!!

UPDATE!!!!!

Assalamualaikum seme........... tadaaaa..... kemunculan semula Fadli selepas lama menyepi.. alaa bukan menyepi mana pun..saje malas nak update... maklumlah saya n isteri masih lagi dalam M00d Honey Moon lagi.....

Tujuan update nih bukan ape...ini seme atas permintaan ramai... ala2 artis yang dah lama tak kuar album..byk lak peminat fanatik yang ingin kan pembaharuan (ape lak melalut nih)

Lama betul tak update..dah 4-5 bulan dah rasanya.. masa tu status saya masih lagi tunang orang nih dah pun jadi suami orang dah dalam 7-8 bulan lagi dah nak jadi PAPA orang dah...hehe (nih satu lagi kenyataan) hehe...

Saya pun dah pindah dah..dah lari dari kesibukan kota sana( Klang Valley)...skrang saya dah duk kat Bandar Ikan Patin Pahang (temerloh) Sonok gak duk sini sbnarnya walaupun bilangan kawan kat sini jauh lagi sikit banding Klang Valley sana.... pape pun saya Happy bersama Isteri tersayang sini..kami hidup sangat Bahagia... tambah membahagiakan lagi bila saya dapat tau yang Isteri saya telah mengandung sebulan lebih...skali fikir mcm tak caya je.... tapi itu lah yang saya harapkan dalam perkahwinan kami iaitu zuriat dan kebahagiaan. ini seme lagi penting dari duit dan kekayaan..

Saya pun dah pindah keje...kalo dulu di Putrajaya saya menguruskan pasal HR jawatan tertentu KKM dan skrang saya beralih menguruskan pasal Aset2 kerajaan dan stor di Kesihatan daerah Temerloh... walaupun berbeza 100% kedua2 nya ade seronoknya... kalo dulu duk sik berurusan ngan staf dalaman KKM skrang kejanya lebih pada deal ngan pembekal2. dulu awal nya mcm tak suka..tapi ok gak sbb blajar byk mende kat sini.. masa mula2 keje dulu asik memberontak je.. almaklumlah baru2 lagi...

panjang lak rasanya... ok lor..kita sambung lak ditahun hadapan..hehe.... tak leh tulis panjang2 nnt byk lak info korang tau...hahaha...

9 comments:

(o_0) said...

hahahah ade pon update... aku igtkn dah pemalas thp gaban dah ..

syok ye nk jd bapak dah xlama lg.. cam xpercaya je weh.. adoii siyes niehh..

ko nk jd bpk .. gab nk jd bpk.. wawad nk jd bpk.. ni ke kwn² yg aku kenal dlu..

sungguh tak percaya korg dah membesar bagai johan.. ngeee..

wehh ko kat temerloh belah mn.. ade dkt dgn sungai tak.. dkt dgn bf aku punya kg.. ngeeee

MrsPelangi ;P said...

moga...incik padlee akan tenang untok menjalani kehidupan seterusnye di samping insan terchenta..... ^_____^

p/s: shem..org temeloh ke..meh address umah kitorang nak gi usha...

-icha03- said...

weewiitt...
same2 la kite jd parents yeee...
bile due?
hihiihi ....

bile nk ajak kitorg pegi sane ?
nk gak rase mknan sane.. =)

-icha03- said...
This comment has been removed by the author.
Padli said...

salam...

shem~~kasi alamat dia..aku nak gi buka posa ngan pamily dia n nak kutuk ko:-"

isteri saya~~ aah kan kita bikinkecoh kat umah menantu dia..huhu

cha~~hehe sama2 kita jadi mak bapak nnt... due maybee bulan 3-2..

^^AnGGun^^ said...

apdet gak ko eh...
bile nko pindah sana??
uhuhuuhu ketinggalan tul aku eh..

pepon tahniah aku ucapkan pada kowang bedua..

mochitsuki said...

eii.. sy org jerantut..
lama xbalik pahang..
"amuatnye mat di?"
wa.. rindu aa bahse pahang..
:p

kuin said...

salam padli..wah patutlah lama myepi.. xpe xpe aku paham.. rajin2lah update.. em, tahniah bakal jadi papa.. hukhuk sedihnya aku...
bilalah turn aku merasa perasaan sama mcm wife ko rasa.. aku doakan kalian bdua bahagia.. doakan aku n suami ikut jejak kalian bdua.. salam

suvidha galaxy said...

Nice to See. I will come back again.
Keep it up.
Enjoy
Get Fresh, Laugh with

Babies Version

Ravindra