Pages

Tuesday, March 18, 2008

Last Week

Last Week = Munggu Lepas

Ape aku buat ekk??? minggu yang paling burink pun ade, paling best pun ade, minggu paling SI*L pun ade........

BURINK == Sebab aku banyak giler keje... mcm2 kene wat.... Keje banyak tapi Ot takde.... b*llsh*t.....

BEST = Sebab g Family day ngan kawan2..ade yang lama tak jumpa..ade yang slalu jumpa..... pape pun..bagi aku VFFD nih mmg best giler......

SI*L = Sebab awek kesayangan aku kene langgar ngan cina bukit yang kuang ajar..langgar kete orang tak reti nak bayar.. Stakat kasi 200...arghhhhh stakat celah gigi jerk.... tapi sian kat apis...kete dia lagi teruk :-s.... dah lah tak lama lagi nak naik pelamin :d kan apis kan .....


Takpe lah...Maybe seme nih ade hikmah kot.... sebab aku suh si Wawad (Aswad@null) nih bawak kete dia... (Kalo tak abis kelisa kawan aku nih )tapi sian kat seme lak... dia cakap kete dia kecik.... kebetulan aku nak carik tayar gak kat sana..... TQ apis tolong carikkan..


Nak tau sape wawad nih lah muka dia=)) comei kan =))



Start je naik keje mgu nih aku dah mula borink... Pasal Job, Money, kete yang kemek n xzos bocor tu, pasal *****....ARGHHHHHHHHHH TENSION..............................

Akak ipar aku lak slalu tepon ckp ayah dia tak sihat... suka tul dia ngadu kat aku..padahal laki(abang aku) kan ade.... maybe aku nih adik yang baik kut...hahahah.... ayah dia dah lumpuh..xcident..dah mcm baby (makan bersuap, pakai diapers).... dulu masa aku duk ngan dia..aku lah yang angkat masuk bilik air, angkat atas katil.... angkat atas kusi roda wat g jalan2... mcm ayah sndiri lak.... (maklum lah tak penah rasa kasih sayang ayah) Umur 2 tahun ayah dah takde :( so aku anggap ayah dia mcm ayah aku je :d.... kalo fikir2 balik..esok tua2 ade tak anak kita nak jaga kita lagi :( respect tul akak ipar aku nih....sanggup tak tdo mlm jaga ayah dia.... aku pun tak mampu rasanya.... hari2 pikul bawak masuk bilik air.... ke hulu ke hilir.... abang aku lak keje..... Oh Kehidupan :-<..

#Rajin lak aku rini :))#

24 comments:

NAAK's said...

ko promote dak wawad ni kat sini lak =))

kasihan ko :-s

haizzz msg-msg punya prob bkn :-<

Fadli said...

shem~bagi dia lagi glemer=))


problem aku menimpa2 [-(...

NAAK's said...

sudeyyyy dia sudey cukup glamer skang.. huhuhu..

saba yek.. dugaan saje tu.. nnt pasti punya hikmah :D

* xbest plak ko xdek nnt pegik pulau .. sape mo jg kamera aku... sape mo jg intan :-<

Fadli said...

korang pegi lah berseronok sana :d... aku lepak jelah sini sorang2 :(


aku kuar detim ngan wawad lah :D

NAAK's said...

eleh majukk la pulakkk..

aku mo stop lyn dia .. nnt jatuh cinta lak kat dia =))

:o g detim sme ke :(( .. sgt jeles =((

Fadli said...

Mudah nya pompuna skrang jatuh cinta :-"


Ko ingat aku salu sangat ke jumpa dia:))

Oyin said...

tu laaa....klau ko kompem gi pulau sure kete ko x jadik cmtu :-"

Fadli said...

Oyon~~ Dah takdir... nak wat mcm mana.... kalo aku g..kalo kene lagi teruk... tak ke naya:(....

pape pun aku sentiasa doakan korang semua eppy n selamat >:D<

NAAK's said...

padli ^ ppn yg sunyi cam aku je kot yg sng jatuh cinta :|

*statement xhenggat :))

tau ko jrg jpe. jauh beb.. agak agak la pon :p..

yok ajak dia kua weekend ni :> suda kangen sme dia :x

Fadli said...

Kalo aku ajak ..ko nak upah ape :-"

NAAK's said...

nk kena upah ke :-? cess xikhlas ..

bek aku ajak sindrik [-(

Fadli said...

ko ajak lah... lagi pun dah lama tak lepak NZ 8-> ajak lah dia ...kalo ko mesti laju je dia pogi :D

^-^icha^-^ said...

nnt..diorg pegi pulau... sile bawk aswad ke JB oke...

*hahahhaha*

aniwei..sian kat ko .. :( kemik dah keta...

NAAK's said...

padli .. mlm ni weh .. agus ajak g koke kat yow chuan L-) ..

mo ajak aswad ke NZ :-? .. hurmm nnt aku tnye :>

cha bwk ke JB :o .. ah jelesnye syyyy :((

Fadli said...

cha~~ Takpe lah...janji dorang eppy :))


shem~~ nak ke dia juin :))

aku sok ade hal awal pagi lak tuh... takut tak bangun lak kalo lepak :|

NAAK's said...

dia xnk juin ke =((

weh .. xjuin la ek mlm ni??

rajen nye.. staff sape la keje esok ni :-"

:))

Fadli said...

anak mak :))


try lah ajak:>


esok mo wat amal :))

NAAK's said...

aku pon ank mak gak :-"

ko bkn anak mak ker b-(

:))

aku cube ajak .. huhu.. tp aku cfirm dgn mol dlu :|

Oyin said...

aku jer yg keje di ari cuti cmni :)) :))

Fadli said...

aku mmg lah anak mak... tapi dah idup sendiri tanpa berharap ngan dia lagi...

I love my mom :*


oyon~~ aku pun keje :-"

(o_0) said...

aku suda ajak.. tp dia suh ajak icha :)

Fadli said...

ajak g mana :-?

^-^icha^-^ said...

name ku di sebut nih .. :p

Fadli said...

cha~~ ko kan glemerest :))