Pages

Thursday, March 27, 2008

Diet :|




Hahahahaha=)) hahaha=))

Mau aku tegelak tengok gambo aku masa dolu=)) bila lah aku balik normal... makin hari makin gemuk :(( bsenam malas...keje asyik duduk jerk... beli home gym pun wat ampaian jerk kat umah:))


Budak nih nak wat sukan2 lak kononnya.. tah bape lama tak taik ayam dia tuh hangat :)) aku takde masa lak..adoi.... baik membuta jerk : badan pun tak penat :))
Nanti nak wat azam lah....
Gambo tengah kat atas masa 2001 berat aku 52 kilo jerk.. skrang dah 68:((
Aku nak target 65 ckp lah :))
Dulu nak gemuk punya lah payah..tapi skrang nak kurus lagi parah :(( takleh tahan soit nafsu makan nih... nak g Slim World lah mcm nih :)) baru lah body mcm Ziana Zain :))
Akan ku Usahakan 65 KG..
65KG

P/s: Gambo gemuk tak yah letak... mmg seme gambo skrang gemuk :))

11 comments:

Anonymous said...

See please here

(o_0) said...

along kamarudin :|

=))

^-^icha^-^ said...

x pyh la kurus kan..
dh oke la tu.. :p

Oyin said...

ko xyah kurus ler...x elok sgt klau kurus :)) :)) cuma pewot tu jer jaga sket :)) :))

Anonymous said...

kurus gler ko pali..wakakaka..tp aku rase skang lg encem..kalo kurus..nnti x encem mcm aku lorrr.. :p

Anonymous said...

SECURITY CENTER: See Please Here

kambeng7 said...

aku rase ko tak yah la kurus
siyes macam taik kuda punye tak lawa
hahhahha..
ko nak aku ckp jujur kan
nah aku ckp
bek ko yang skang
lagi mantap (bak kate icha)

+ Ingat!!berat badan naik jugee dsbbkn faktor umur..yg penting kite sehat beb..selamat!!

tinie said...

eiyekkkkk xensem ko waktu kurus tuh... erkkk tp kn gambo ko tgh tuh.. ingtkan aku pd ex aku... sama nye rupa..siyes..cuma dia ensem lbih ket jek dr ko :-S n berat pon sama :|

^^CoMeL^^ said...

padlie
aku rase skg better la..
dulu cekeding sgt.
tk encem langsung:|

n aku rase ramai
kata tak encem ko kurus..:-"
mentenkan jek yg skg neh:>

Anonymous said...

See Please Here

cikailah said...

palik......... ko nak kurang berat kan ko bagi la aku saki baki berat nko... :)) ko bagi aku lagi 3 kilo kira sama2 la 65... hahaha :))