Pages

Tuesday, February 12, 2008

Baca Jelah Ape Aku Taip....

Salam...

Pe ek aku nak cita.. mmg lah baru balik bercuti.. sonok gak..kalo nak tau lebih mendalam psal cuti aku g baca blog shem..sana smua ade..same je ngan pjalanan aku g sana:)) malas aku nak taip:D Cita g holiday nih bermula dari selasa lagi sebenanya... aku jemput mamat spore jakun tuh kat Hentian serdang... malam dia sampai tu bawak dia lepak jumpa budak2 nih kat area umah Faiz n g DownTown... Ramai gak yang ade..(Kat bolg shem pun ade list) malas aku nak taip :)) Esok nya (Rabu) aku kuar g cari tiket kat Pasar Rakyat tuk mamat nih.. Sold Out plak..dah lah aku tipu dia ckp dah buking:)) nak sedapkan hati suh dia mai KL:)) sampai Pudu balik smua ke pasar rakyat last2 dia beli yang 70 hengget yang 18 seater tuh:)) takpe dia kaya...
aku bawak mamat tuh merempit pusing KL... tah mana tah kitorang pegi :)) aku bawak g minum kat tempat keje lama aku :)) siap nak g TUGU NEGARA lagi:)) tapi tak g pun.. malu lah aku nak g tmpt mcm tuh :)) settle smua aku balik tdo n pasang2 dengar kerul gayut ngan someone:)) [Tersentuh hati :)) ] malah aku kuar g putrajaya ngan intan n oyon skali.. mamat nih kempunan nak minum air gelas besar n tomyam kat SOHO.... dah bawak baru lah senyap mulut dia nak minum air gelas besar :)) dah lewat trus balik tdo :))


Esok nya nak g Perak lak..skali mlm tuh aku lum kemas lagi baju nak g sana..bangun lak lewat tuh kul 8.30.. janji sampai Sg. Buluh kul 9:)) Kerul lah nih bengong tdo mampus..dah lah curi Tilam spring aku yang empuk tuh..aku gak tdo atas toto kat lantai :( bangun je aku main sumbat je baju yang ade:)) dah siap smua trus g amik intan n oyon yang lama giler tgu kitorang :)) sampai je putrajaya trus gerak ke SB...... sampai sana tukar kete trus gerak... lepas tuh ( Baca je blog shem, smua sama : )

KHAMIS, JUMAAT, SABTU N AHAD pun berlalu)

balik je ahad tuh aku anto intan n oyon umah dorang, aku n kerul trus g McD , lapar giler ... sempat gak aku layan dabel cis beger awal2 pagi.... dah makan kami pun balik tdoooo....

bangun pagi kul 9, tapi bas mamat sengal tuh kul 11.30..sempat g sapan... g umah intan pen copy gambo dah kul 11..YA ALLAH !!!!! dah lambat kerul !!!!!!!!!!!!!!!!!! pe lagi trus balik sampai tak sempat nak jamah cekodok n teh mak intan.... punya lah rushing... balik amik beg trus calow.... punya lah laju aku bawak moto smua kete aku potong... akhirnya sempat gak aku kejar.. bas kul 11.30 tapi sampai kul 11.35 : kerul dah fed up dah atas moto:)) aku siap usik tunjuk2 jam lagi :)) lepas anto dia aku g anto sayur shem yang dia tertinggal umah intan pen.... kebetulan molly msg nak kuar... tak fikir ape aku trus stuju juin....g ampang point n lepak NZ.... balik mandi n trus tdo:))

Rini datang keje trus tension.. ISO lah itu lah ini lah[-( last2 aku duk mengarang bolg nih:)) hilang tension aku:))

ok lah dah2 penat jari aku... babaiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*Bila lak aku nak update nih lagi :

3 comments:

NAAK's said...

nyesal a update blog.. sng je ko wat keje eh :-w ..

eh makaceh anto sayur aku :p

g wat keje sne.. ISO =))

.::WaNiE::. said...

senang nyek dia punya entry..baik ko tulis 'sila rujuk blog shem' hahahha

Anonymous said...

ermm owang malas mmg mcm nie [-( malas nak update suh baca kat blog owang len B-( baik ko letak jek link kat situ tak yah tulis pape :-W pastu tulis sila click link dibawah >:P :-W