Pages

Wednesday, January 9, 2008

Tadaaaaaa.........>:D<

Salam!!!!


Ari nih dah Rabu 9/11 dah... pe aku nak cita ekk??
erm.. slamam lepas balik keje perut aku lapar giler...
smali aku bukak laci desk aku, aku jumpa duit RM10..
Tetiba lak mai idea nak makan McD (Prosperity >:D< )
aku balik singgah kat Drive thru McD Bandar Tun Hussein Onn
kat area umah aku... lepas balik, belum sempat naik kat umah aku try hirup air dia...perrrrghhhh...
mcm Gamp*ng rasa dia.... Trus aku buang.... eee mcm teh kel*ng :&
Buweeekkk ade bau Kel*ng :)) tapi berger dia best....
Lepas dah kenyang aku duk lepak2..


erm aku baru tingat..tak lama lagi nak kuar (sikit je) dari M'sia..
"mana ekk pasport aku" tus aku geledah drawer n almari aku...
Fuhhh...... cuak tul aku.. International Pasport aku ilang :((
Sejak balik Bangkok tah kat mana aku letak.... Keles tul aku nih:((
Dekat 1/2 jam aku cari :(( last2 aku belek Beg Deuter yang beli Kat bangkok..
Upernya Pasport tu nyorok situ......
lega rasa aku..kalo tak burn tiket aku nak g sana.

Lepas smua settle aku baring jap sambil sms.. trus ttido..
ade 2 sms tgantung lak tu... aku sedar kul 12 baru pasan...
trus aku reply..... personel sms..heheh...

Tak sabar lak nak tgu lusa nak rasa xpirience naik train :))
tah mcm mana lah agaknya rasa:)) smalam sempat gak survey
S'pore kat web site:)) baca blog fiza_pitt xpirience g sana..
lawak lak tu :)) blog salah sorang pegawai tmpt aku..
cara dorang cita mcm best je...... Sonok je 8->

1 comments:

NAAK's said...

green tea mmg la rse cam tu b-(

rugi je buang len kali bg aku laaa >:P

pesal la jpeee :(( ..kan best xjpe.. leh aku je gi :x .. muahahaha

sms awek a tu :-" .. awek yak au au =))

uwaaaaa jelessssssssssssssss ... aku nk ikutttttttt