Pages

Friday, January 29, 2010

Checkup

Assalamualaikum
Smalam saya dan Cik Isteri ade appoiment di Klinik Pakar O&G HoSHAH. lama gugak kami menunggu untuk dapatkan rawatan..smalam nampak ramai dari biasa pesakit2 disana.. walaupun lama kami menunggu sa rasanya agak bbaloi sbb Doktor pakar tuh ade kelapangan nak periksa jantina² anak² itu.. pada mulanya Dr. tuh just chekup mcm biasa...dia ukur saiz kepala tuk tahu umur anak² tu, than ukur tulang peha untuk tahu berat mereka...Alhamdulilah semuanya normal n sihat, katanya jugak anak² ini dalam posisi yang baik dan senang nak bsalin , sebabnya anak yang 1st kluar nnt kepalanya dibawah. lega rasanya bila dengar mcm tuh. ape yang paling seronok bila doc tuh kata anak² ini spasang.. yang sulong maybe girl n yang 2nd llaki... (sangat suka lor) .dia jugak pesan, bilan dah 35 week dah takleh nak jalan² lagi sbb dalam masa tu lah time biasanya org kembar nih bsalin.. tapi dalam raya cina kami plan nak balik terengganu, nak buat sedikit majlis doa selamat..harap² sempat lah kami balik....



p/s: Doakan isteri saya bsalin dengan selamat yer... ;)

3 comments:

cik isteri said...

InsyaALlh..kita doa moga2 semua selamat dan dipermudahkan yek...selamat melahirkan dan selamat dilahirkan.. ^___^

cik isteri said...

InsyaALlh..kita doa moga2 semua selamat dan dipermudahkan yek...selamat melahirkan dan selamat dilahirkan.. ^___^

(o_0) said...

dah bersalin pon .. alhamdulillah