Pages

Monday, January 5, 2009

Welcome New Year 2@@9

Welcome 2@@9
Yahoooo.......... dah masuk 2009. seronok sebab semakin tua. haha.. erm. umur dah masuk 27. macam tak caya je. rasa mcm 22-23 je..haish... laju tul masa bejalan.2008 dah pegi 4 hari yang lepas dengan 1001 kenangan yang penuh bermakna. Aku suka 2008 sebab :-
1.banyak gak tempat yang aku pegi jalan2 last year.
- Singapore
- Pangkor
- Cameron
- Pusing- Pusing Perak(Lumut, Teluk Intan, Ipoh)
- Pusing - pusing Johor (JB, Batu Pahat, Kluang, Ayer Itam)
- Genting
- Cherating (Gathering DPIM)
- Pusing - pusing Pahang(Cherating, Kuantan, Temerloh, Jengka)
- Pusing- pusing Terengganu( brape ratus kali tak tau)
2. aku duk umah je tahun nih, mean aku tak byk bersoSIAL lagi.Compare ngan tahun-tahun sebelum nih).
3.Aku dah jumpa Mrs Pelangi ^__^ (So Grea+)
4. Aku dah pindah ke Putrajaya yang jauh lagi selesa dan aman.
5.dan banyak lagi........................(Byk sangat Kot)..
mmg banyak sangat makna 2008 nih.. tapi 2008 juga tahun kenaikan kos kehidupan dengan kenaikan harga fuel yang mendadak tinggi(nasib dah turun kebelakangan nih), harga barang2... tapi stil leh servive..
Harapan 2009 memberi seribu kerahmatan dan kebahagiaan kepada semua...
AMINNNNNNNNNNNNNNN......................

9 comments:

mRs aGed said...

mrs pelangi tu sapa?!

blur " ~ " specky o_O said...

muehehehehehhhh >:)

Mr Naim said...

huhuhu...nice to meet u...ruoanya ko ada blog yerk..layannnnnn..hihihi..

fiezafadilla said...

walauweh....ada mrs pelangi... lepas ni serbu nasik minyak ke?

Fadli said...

bulat~mana leh gtau...allalal....


olyn~ ngko nih nape:-w


naim~nice to meet u, tak salah pun ramai kawan ;) datang Putrajaya contact lah kawan ;)


pitt~~ nasi minyak kemende..ade ke aku bgtau nak tanak nasi minyak..huh

Anonymous said...

eh bali sme london ko xmasuk dlm list pon :-"

heh >:P

-stranger from mabul -

Fadli said...

dak mabul~yang tuh takleh...sebab aku gi sorang2 n penuh rahsia:))

Mr Naim said...

hurmm..Mr fadhli,lupa pulak..kasi no tel hang sat...hihihihi....

Mr Naim said...

hurmm..Mr fadhli,lupa pulak..kasi no tel hang sat...hihihihi....